Espresso House öppnar i Forumgallerian

Just nu genomför Atrium Ljungberg en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian där utbudet förstärks med fler restauranger, caféer och butiker.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-12-11 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Espresso House öppnar på 375 kvadratmeter i Forumgallerian.
Bild: Atrium Ljungberg


– Vår vision för Forumgallerian är att skapa en levande mötesplats mitt i city och här blir Espresso House ett perfekt tillskott som verkligen stärker det övriga utbudet, säger Eva Troell, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Espresso House i Forumgallerian blir ­kedjans fjärde och största etablering i Uppsala city och byggs enligt det senaste konceptet "Raw Coffee". Caféet omfattar 375 kvadratmeter i två plan med egen entré ut mot Forum­torget.

– Vi har sedan länge ett bra samarbete med Atrium Ljungberg med flera etableringar på deras anläggningar i Sverige. Vi är glada över att nu utveckla vårt samarbete med en coffee shop i världsklass i Forumgallerian, säger Johan Gederberg, etablerare på Espresso House.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration