Trio fyller upp Klara C

Vasakronan har tecknat avtal med Scandinavian Photo, Vapiano och Convendum i Klara C i Stockholm. Det innebär att fastigheten är fullt uthyrd.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-11-24 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Med de senaste uthyrningarna är Klara C fullt uthyrd.
Bild: Vasakronan


Scandinavian Photos har tre butiker i Stockholm som man nu väljer att sam­lokalisera till en butik om 865 kvadratmeter med entré från Vasagatan.

Samtidigt väljer även Vapiano att etablera ytter­ligare en restaurang i staden. Restaurangen omfattar 700 kvadratmeter vilket motsvarar cirka 250 sittplatser. Även denna får entré mot Vasagatan.

Sist, men inte minst, väljer den befintliga hyres­gästen Convendum att expandera med ytter­ligare 1 100 kvadratmeter kontorshotell. Det innebär att Convendum hyr totalt 5 000 kvadratmeter och att fastig­heten är fullt uthyrd.

– Klara C är en fastighet i absolut toppläge som bjuder på både förstklassiga lokaler och väldigt stora flöden. Den lämpar sig därför väl både för butiker och den typ av verksamhet som Convendum bedriver. Alla tre uthyrningarna är ett uttryck för detta, säger Ronald Bäckrud, chef region Stockholm.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration