By Malene Birger till Södra Larmgatan

På Södra Larmgatan 16 öppnar By Malene Birger sin första egna butik i Göteborg till våren 2018. I samband med lokalanpassningen startar även ett arbete med att utveckla kvarteret kring Victoriapassagen med fler butiker och verksamheter.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-11-12 | Flytt

Dela på linkedIn

– Vi ser mycket fram emot att välkomna By Malene Birger till Göteborg med sin första egna butik här. Etableringen är en del i vår utveckling av innerstaden, dels genom att välkomna ett välkänt premiumvarumärke, dels genom utveckling av området kring Victoriapassagen som på så sätt bidrar till en spännande handelsmiljö, säger Peder Wahlgren, affärsområdeschef företag på Wallenstam.

By Malene Birgers nya butik på Södra Larmgatan 16 kommer att omfatta cirka 142 kvadratmeter.

– Vi har länge letat efter en lämplig lokal i Göteborg. Det är med stor glädje vi nästa vår öppnar vår nya boutique och därigenom kan erbjuda göteborgarna att ta del av trivsam shopping och tidlös design med starka detaljer, säger Morten Linnet, vd för By ­Malene Birger.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration