HiQ flyttar till Glashuset vid Slussen

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med konsultbolaget HiQ som flyttar från Regeringsgatan till karaktäristiska Glashuset vid Slussen.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-10-30 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

HiQ tar plats i Glashuset.
Bild: Atrium Ljungberg


– Just nu är det väldigt spännande på HiQ. Vi blir fler och fler – och det har aldrig varit så stort behov av tekniska lösningar, bra design och effektiv kommunikation som nu. Men för att kunna lösa det behöver vi ett bra ställe att vara på – och grejen är att det gamla i Stockholm har blivit för litet. Så nu är vi superglada att ha hittat Glashuset, en av Stockholms mest ikoniska byggnader. Och både Slussen och Södermalm känns mitt i prick för oss, säger Erik Ridman, kommunikationschef, HiQ.

– Vi är väldigt glada att ett så framgångsrikt företag som HiQ väljer att flytta sin verksamhet till Glashuset. Just nu sker det mycket i området och vi är säkra på att framväxten av Nya Slussen kommer att lyfta områdets attraktionskraft ännu mer framöver, säger Petter Klingofström, uthyrningschef kontor, Atrium Ljungberg.

Hyresavtalet med HiQ är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda. Tenant and Partner har varit rådgivare till HiQ i affären.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration