Newsec vinner stort driftuppdrag för Axfast

Newsec har vunnit uppdraget att sköta den dagliga driften av tolv fastigheter i Axfasts bestånd i centrala Stockholm. Beståndet omfattar knappa 100 000 kvadratmeter.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-06-27 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Beståndet består av kommersiella fastigheter och bland fastigheterna återfinns exempelvis Scandic Haymarket. Inom ramen för uppdraget kommer Newsec ansvara för teknisk förvaltning, drift och underhåll samt SBA-arbete.

– Att vinna det här uppdraget är ett väldigt fint bevis på att vi ligger i topp vad gäller kvalitativa leveranser. Axfast är en långsiktig fastighetsägare som månar om sina hyresgäster och sitt varumärke. Därmed ställer de också höga krav på servicenivån vilket passar oss bra, säger Jesper Kronstrand, vd, Newsec Technical Services.

– Vi är ett långsiktigt värdeskapande fastighetsbolag som lägger stor vikt vid frågor kopplade till hållbart företagande. Därför vill vi gärna använda leverantörer som delar vår syn på service och kvalitet. Något som vi tycker oss ha hittat i Newsec, säger Tomas Henningson, fastighetschef på Axfast.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration