Netlight blir nästa hyres­gäst i Urban Escape

Netlight blir nästa hyresgäst att flytta in i ­Urban Escape-kvarteret. De flyttar in på plan elva och tar cirka 3 500 kvadratmeter i det nya huset i korsningen Hamngatan/Regeringsgatan.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-05-17 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Netlight flyttar in i Urban Escape.
Bild: Ahlbom & Partners


Totalt är nu 80 procent av Urban Escape-kvarteret uthyrt. Netlight flyttar in i mars 2019 när hela kvarteret står klart.

Management- och IT-konsultbolaget Netlight blir en del av Urban Escape. Det är andra hyresgästen som tecknar avtal i det nya huset som just nu byggs längs med Regeringsgatan och Hamngatan i centrala Stockholm. Med Netlights etablering är nu 80 procent av Urban Escapes totala yta uthyrt. Bolaget flyttar in med 850 antal anställda.

– Den inspirerande miljön som Urban Escape erbjuder är väldigt lockande för oss. Kontoret ska vara ett hem för Netlight och spegla vår själ. Dit hör en vibrerande stadsmiljö och kvarterets kreativa och innovativa element. Det centrala läget är viktigt för att hemmet ska vara tillgängligt för både kunder och netlightare, säger Karolina Olofsson, Partner på Netlight.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration