Familjebostäder flyttar till Telestaden

Familjebostäder flyttar i juni delar av sin verksamhet till Telestaden i Farsta. Tele­staden är en ny stadsdel under utveckling av Rikshem och Ikano Bostad.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-05-14 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Familjebostäder flyttar till Farsta.
Bild: Binge Eliasson


Familjebostäder blir det första företaget att flytta in i Telestaden. En stor del av företagets medarbetare inom förvaltningsverksamheten flyttar samman från tre olika arbetskontor. Även bolagets besökskontor i Högdalen för hyres­gäster i södra Stockholm får Telestaden som ny adress. Lokalen är cirka 5 000 kvadratmeter stor och belägen mitt i Telestaden, ­Telias tidigare kontorsområde som utvecklas till en ny levande stadsdel i södra Stockholm.

– Vi har en stor andel av våra fastigheter och kunder i området, Farsta är verkligen Familjebostäderland! En samlokalisering i Telestaden av vår förvaltningsverksamhet på södra sidan är därför helt rätt både för våra kunder och för oss, säger Anette Sand, vd för Familjebostäder.

– Telestaden har fantastiska förutsättningar att attrahera företag och organisationer av varierande karaktär. Vi välkomnar Familjebostäder in i området och arbetar för fullt vidare med att Telestaden ska bli ännu mer attraktiv för arbetsplatser, närservice, bostäder och skolor, säger Per Högdin, Telestadens projektchef.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration