Två nya flyttar till Klara C

Vasakronan har tecknat avtal med Net Entertainment och Convendum om sammanlagt 10 800 kvadratmeter i projektfastigheten Klara C på Vasagatan i Stockholm. Net Entertainment är ett mjuk­varuföretag med verksamhet inom spelsektorn. Företaget kommer att hyra totalt 7 500 kvadratmeter på våningarna 7, 8 och 9. Företaget utvecklar spel- och systemlösningar för onlinekasino och är leverantör till de flesta stora europeiska spelbolagen.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-10-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild


Bild: Vasakronan


Dessutom har avtal om 3 300 kvadratmeter tecknats med Convendum. Företaget etablerar ett modernt center för små- och medelstora företag med kontor, lounge och co-workingytor en trappa upp från Vasa­gatan. Convendum ska även driva husets konferenscenter med bland annat en hörsal för 100 personer.

Vasakronans projektfastighet Klara C på Vasagatan 16 i Stockholm omfattar totalt 34 000 kvadratmeter, varav 28 600 kvadratmeter kontor, fördelat på nio plan.

I april 2016 flyttar de första hyresgästerna; Centigo, Bambora och Convendum in. I juli får de sällskap av KPMG. Hösten 2016 öppnar Restaurang Vigårda och i december 2016 öppnar Food Village – ett nytt restaurang och saluhallskoncept. Även Net Entertainment flyttar in i december 2016.

Totalt är 23 200 kvadratmeter kontorsyta uthyrd, vilket ger en uthyrningsgrad om 81 procent.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration