Dokument

Förslag på planritning

Staffanstorpsvägen

Övrigt, 750 - 5000 m2, Malmö, Arlöv

Flexibel tomt för industri-eller kontorsfastighet i Malmö
Välkomna tillen fantastisk möjlighet att skapa en skräddarsydd industri- eller kontorsfastighet i Sunnanå/Bernstorps livliga verksamhetsområde. Här på Staffanstorpsvägen 61 erbjuder vi nu mark på 9 800 kvm för utveckling av en fastighet på upp till 5000 kvm med en takhöjd om 8 meter. 

Läget är utmärkt för er som vill ha nära till ett rikt serviceutbud, goda transportmöjligheter och anpassad infrastruktur för lager och logistik.

Flexibel yta som kan anpassas för fyra olika hyresgäster

Genom att välja en tomt får ni möjlighet att skräddarsy era lokaler utifrån er verksamhet. Vi är med från start till färdig byggnad och arbetar för att tillgodose era önskemål. Ytan är flexibel och kan anpassas för fyra olika hyresgäster i mindre lokaler på 750–1 500 kvm. Byggstart kan ske enligt överenskommelse och beräknad inflyttning är möjlig efter 12 - 16 månader.

Bilderna är visionsbilder och förslag på hur byggnaden kan komma att se ut. 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Omgivning/natur

Strax norr om Malmö hittar vi Arlöv, i Burlövs kommun, som har en lång tradition av industri och företagande. Med sitt idealiska läge strax intill Burlövs tågstation och Europavägarna har området blivit en attraktiv plats för företagsetablering, för såväl små som stora verksamheter.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Sunnanå 1226




Kontakta Annonsör

Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson