Dokument


Skår Led 3

Kontor/Lager, 227 m2, Göteborg, Almedal

Trevlig kombilokal i charmiga Almedal
Välkommen till en mycket trevlig och yteffektiv kombilokal belägen i charmiga Almedal. Lagerdelen är på ca 120 kvm och har port i markplan, här finns också WC och ett städförråd. Kontoret som ligger en trappa upp nås via interntrappan, här välkomnas man av en fin utsikt genom de stora fönstren vilket ger lokalen ett härligt ljusinsläpp. Kontoret är även utrustat med WC med dusch samt pentry och ett glasat konferensrum. Kontoret erbjuder ett öppet kontorslandskap samt plats för pausyta.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkommen att höra av dig till mig för att boka tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är centralt belägen i Göteborg, strax söder om Liseberg med direkt access till de stora lederna E6, E20 och riksväg 40. Tillgängligheten är hög och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, med bil eller med cykel. Det är endast två hållplatser från Korsvägen och när Västlänken blir klar med Station Korsvägen kommer det gynna kollektivtrafiken ytterligare och den här knutpunkten kommer då bli en av de centrala i Göteborg.

Närservice

Fastigheten har ett centralt läge strax söder om Liseberg. Dessutom är avståndet inte långt till evenemangs stråket med - World of Volvo, Svenska Mässan och Scandinavium. I området finns det dessutom ett bra utbud av restauranger och annan erforderlig service, flertalet hotell, gym och butiker.

Kommunikationer



Fastigheten ligger i nära anslutning till Kallebäcksmotet och kollektivtrafiken finns i fastighetens absoluta närhet.

Spårvagn ca 150 m, hållplats Almedal. Trafikeras av spårvagnslinjerna 2 och 4.
Parkering i direkt anslutning till kontoret.



Övrigt





Kontakta Annonsör

Lena Fagerland

Lena Fagerland