Nytorpsvägen 32

Övrigt, 150 - 359 m2, Stockholm, Täby

Luftig och ljus kontorslokal för ett större team. Öppna arbetsytor som bjuder på en fin utsikt är kombinerade med stort konferensrum, mindre samtals-/mötesrum och några klassiska kontorsrum. Pentry med plats för paus och lounge. Tidigare hyresgäster nyttjat del av ytan som omklädningsrum med duschmöjlighet - perfekt för dig som strävar efter den sunda arbetsmiljön och vill tillhandahålla hållbara lösningar på arbetsplatsen. Hiss finns. Fastpartner äger och förvaltar flera byggnader i området, vilket ger dig möjligheten att växa utan att trängas i lokaler, eller komplettera förhyrning med förråd/lager. Tveka inte att kontakta oss!I ett högt och fritt läge ligger denna byggnad som har en tidlös tegelstensfasad.

Omgivning

Fastigheten ligger i anslutning till E-18 i ett stråk av grönområden som går från Täby Centrum till Näsbypark Centrum. På sommaren kan man ta en sväng förbi det angränsande Norskogsbadet. Där finns tre badpooler och en fri tennisbana och ett nytt utomhusgym.Stor parkeringsyta, parkeringsplatserna kostar 500 kr/mån plus moms att hyra.

Kommunikationer

Roslagsbanan Station Täby Centrum ligger ca 1300 meter från lokalen. Trafikplats RoslagsNäsby vid E-18 ligger ca 500 meter ifrån där det går ett stort antal motorvägsbussar vilket gör att man mindre än 20 minuter tar sig till stan. Hållplats Maskinvägen ligger närmst fastigheten och här trafikerar buss 617,618,619 och 691. Med bil tar man sig snabbt till stan eller Lidingö via E-18 samt Norrortsleden om man ska till E4:an och Arlanda.

Service

I området finns lunchrestaurangen MFD (Mat för dagen). Vid avfarten från E-18, RoslagsNäsby finns en dygnet runt öppet bensinstation och MAX. I närliggande Näsbyparks Centrum finns butiker, restauranger, apotek, bank, bibliotek och all service du behöver. Fastigheten ligger på nära avstånd till Täby centrum där all shopping och nöjen finns att önska.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Christopher Johansson
08-562 517 07
Christopher.Johansson@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Täby

Liknande lediga lokaler i Täby