Lerkrogsvägen 21

Övrigt, 540 m2, Stockholm, Hägersten

Västberga växer med många nya byggprojekt b.la Fastpartner.
Planen innebär en utveckling av området för livsmedelshantering, logistik, kontor, parkering och i viss mån även restaurangändamål. Fastigheterna som berörs är Lönelistan 1, Lönelistan 2, Timpenningen 2 samt det före detta spårområdet på Västberga 1:1.
Dvs området vid nya rondellen Västbergavägen.
Detta kommer bidra med många nya arbetsplatser i Söderort, vilket behövs för att långsiktigt stärka en hållbar utveckling av Stockholm.
I planen ingår en omvandling av Västbergavägen till en mer stadslik gata anpassad för gående och cyklister. Lokaler och entréer i bottenplan ska bidra till en levande och mer trivsam gatumiljö. En ny gång- och cykelbana ska stärka kopplingarna både inom området samt mellan Västberga och Telefonplan.
Elektraparken ska bevaras så mycket som möjligt och få en tydligare entré vid korsningen Elektravägen/Västbergavägen.

Omgivning

Garage

Kommunikationer

900 m till Telefonplan och T-bana

Service

Restauranger och handel runt Västberga handelsplats

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Michael Skoog
0856251724
Michael.Skoog@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Hägersten