Dokument

Ritning Kontor 412 kvm
Lunda Presentation kontor

Fagerstagatan 18A

Övrigt, 412 m2, Stockholm, Spånga

Nyrenoverat kontor i hjärtat av Lunda företagspark! Luftigt och ljust kontor med generös takhöjd. Tillträde från årsskiftet 2024. Bara att flytta in - Måste ses! Lager i fastigheten kan ordnas om så önskas.

Omgivning

Lokalen är placerad i en fastighet belägen mitt i Lunda företagspark, ett växande område med en stor variation av olika företag och verksamheter. I närområdet finns ett bra utbud av olika restaranger som erbjuder varierande lunchalternativ. Padelhall finns precis runt hörnet.Gratis parkering på gatan utanför (Domnarvsgatan).
Garageplatser kan hyras och även laddplatser.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ungefär 15 minuters gång till Spånga station. Gratis parkering finns på gatan utanför och om garageplats önskas finns det att hyra i fastighetens parkeringsgarage.

Service

I fastigheten finns en nyrenoverad resturang och ett nyrenoverat gym.

Övrigt

Fastpartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Magnus Jenninger
08-56251705
Magnus.Jenninger@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Spånga

Liknande lediga lokaler i Spånga