Bergkällavägen 32

Övrigt, 334 m2, Stockholm, Sollentuna

Lokalen är ca: 334 kvm fördelat på lager-, verkstad eller butiksdel, samt 3 kontorsrum, ett konferensrum, personalrum med pentry, dusch och toaletter. Lokalen har fina renoverade ytor. Fantstiskt skyltläge mot E4. I direkta anslutningen till fastigheten finns goda parkerigsmöjligheter.

Omgivning

Bredden är Sollentunas starkaste handels- och verksamhetsområde med ett utmärkt skyltläge och exponering mot E4:an. Breddens handelsplats erbjuder ett rikt utbud av både service och restauranger vilket gör området till en attraktiv arbetsplats.

Kommunikationer

Arlanda flygplats ligger väldigt nära och det tar endast ca 15 min med bil. Bromma flygplats ligger inte mer än 30 minuter bort. Från centrala Stockholm är det både enkelt och behagligt att ta sig till Bredden endast 20 minuter med bil. Med busslinjerna 534 och 537 tar det 6 min till Rotebro Pendeltågstation, från vilken det tar 24 min med tåg in till T-centralen

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Magdalena Zalewska
08 562 517 71
Magdalena.Zalewska@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Sollentuna