Eskilstunavägen 7

Industri/Kontor/Lager, 796 - 1304 m2, Nyköping, Centrum

Prisvärda och centrala kontors-, industri-, lager- och logistiklokaler intill E4an ca 1 timmes bilfärd från Stockholm.

I gamla mjölkcentralen i Oppeby är lokalerna fördelade på kontors-, industri-, lager- och logistiklokaler.

Lokalerna ligger intill E4an och ett par minuter från Nyköpings centrum.

I fastigheten finns ljusa och flexibla kontorslokaler. Lager-, industri- och logistiklokalerna är anpassningsbara och kan användas för många typer av verksamheter. I dagsläget finns det omklädningsrum med flertalet duschar. Intill lokalerna finns lastkaj för bra in- och utlastningsmöjligheter. Fastigheten ligger cirka en timmes bilfärd från centrala Stockholm. Några minuter ifrån lokalerna finns ett utbud av affärer, gym och restauranger.

Kommunikationsmöjligheterna från fastigheten är goda med cirka en timmes tågresa från Nyköpings tågstation till Stockholms Central och ca 45 minuter till Norrköping.

Det finns en busstation på några minuters promenadavstånd från fastigheten. Från Nyköpings bussterminal går både stads- och landsortsbussar. Här finns det en bussar till Skavsta flygplats på ett par minuter samt flygbussar till T-centralen i Stockholm, Norrköping samt Linköping.

Skavsta flygplats ligger 7 kilometer från Nyköpings centrum. Härifrån kan du resa till drygt 50 olika destinationer ut i Europa.Hiss

JaKontakta Annonsör

Oscar Unger
-
lokal@g-l.se


Utvalda lokaler från Glommen & Lindberg AB i Centrum