Lindövägen 72

Övrigt, 155 m2, Norrköping

Här erbjuder vi ett attraktivt och lugnt läge med nära anslutning till trafikstråket Söderleden-Centrum. Fastigheten ligger väldigt lättillgängligt med både bil cykel och buss. Det är också bra anslutningar till E22 E4 och citykärnan i Norrköping.

Omgivning

I området finns många olika företag som exempelvis Rexel, Swedol och SHARP. Några restauranger finns i närheten och flera finns inom några minuters bilavstånd. Parker med fina promenadstråk finns i närheten samt ett av Sveriges största gym med eget spa och träningsklasser.

Kommunikationer

Busshållplats finns ett stenkast från fastigheten.

Service

Inom 10 minuters gångavstånd hittar du en handfull restauranger och flera gatukök och kiosker/servicebutiker. I området Risängen finns bensinstationer, returstation och flera byggbutiker mm.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Daniel Lindhén
070-6664551
Daniel.Lindhén@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB

Liknande lediga lokaler