Fredsgatan 12

Övrigt, 2 m2, Malmö, Värnhem

Nu erbjuder vi den unika möjligheten att erablera en gym/träningsverksamhet på otroligt läge högst upp i Entré vid Malmös norra infart.

Här finns stora och bra ytor för alla former av träning till en otrolig utsikt över Malmö och horisonten. Lokalen på 2 408 kvm har öppna ytor för styrka, kondition, maskiner med mera samt två gruppträningssalar och en spinningsal. Utöver detta finns två stora omklädningsrum med duschar, bastu och toaletter, personalytor med pentry och två egna omklädningsrum, förråd, mindre rum samt fler toaletter.

Välkomnande entré med ytor för reception, butik och kontor. Lokalen är tillgänglighetsanpassad med bland annat HWC och hiss.

Läget är mycket lättillgängligt med uppvärmt garage under centrat och Malmös norra infarter precis vid Entré. För gymbesökare som kommer med cykel finns flera cykelparkeringar utanför och bussknutpunkten Värnhemstorget ligger runt hörnet.

Inne i Entré finns bred service som Hemköp, Systembolaget, Apoteket, vårdcentral, restauranger och butiker så att man kan passa på att utföra ärenden efter sitt gymbesök.

Välkommen med ert intresse för lokalen och visning!

Omgivning

Närhet till det myllrande Värnhemstorget som ligger i direkt anslutning till den vackra Kungsallén, som tar er vidare rakt in i Malmös Centrum, via en kort promenad.

Planlösning

Gymlokal med öppna träningsytor, omklädningsrum, rum för gruppträning och spinning samt toaletter och andra utrymmen.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med parkering i centrat samt bussknutpunkten Värnhem två minuters promenad bort.

Service

Dagligvaruhandel, skönhetssalonger, biografer, upplevelser, restauranger, tandvård, vårdcentral, kontor med mera.

Övrigt

Stort garage under byggnaden med rulltrappa och hiss upp till Entré.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se


Utvalda lokaler från Trianon i Värnhem