Fredsgatan 12

Övrigt, 798 m2, Malmö, Värnhem

På Entré finns nu möjlighet att etablera er verksamhet i en lokal som är helt förberedd för laserspel! Vi erbjuder även möjligheten att anpassa för en helt annan verksamhet inom upplevelse, butik eller vård.

På 798 kvm finns idag stora spännande ytor för laserspel med olika gömställen på flera nivåer, rekvisita, ljus- och ljudeffekter som garanterar till roliga spel för både barn och vuxna. I lokalen finns också ett rum för utrustning, omklädning och barnkalas eller taktiksnack samt välkomnande entré med kassadisk och lounge.

Beläget på andra våningsplanet precis intill rulltrapporna från huvudentrén samt hissar och toaletter. Under Entré finns stort parkeringsgarage.

Unik möjligt att fortsätta bedriva verksamheten med laserspel eller nyttja för helt andra ändamål! Varmt välkommen med er intresseanmälan!

Omgivning

Närhet till det myllrande Värnhemstorget som ligger i direkt anslutning till den vackra Kungsallén, som tar er vidare rakt in i Malmös Centrum, via en kort promenad.

Planlösning

Planlösningen går att anpassa efter behov och önskemål.
Består idag av ett större rum för laserspel samt flera mindre rum.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med parkering i anslutning till centrat samt bussknutpunkten Värnhem två minuters promenad bort.

Service

Dagligvaruhandel, skönhetssalonger, biografer, upplevelser, restauranger, tandvård, vårdcentral med mera.

Övrigt

Stort garage under byggnaden med rulltrappa och hiss upp till Entré.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se


Utvalda lokaler från Trianon i Värnhem