Knut Påls väg 5

Övrigt, 150 - 520 m2, Helsingborg, LångebergaDå vår befintliga hyresgäst väljer att flytta till andra lokaler så finns det nu möjlighet för ditt företag att ettablera sig på bästa läge i hjärtat av Långeberga. Här har du nära till E6an både mot Malmö & Lund i söder och Ängelholm & Halmstad i Norr, och dessutom finns det god komunikation med kollektivtrafik för era anställda.

Tidigare verksamhet har bedrivit företagshälsovård i lokalerna men lokalerna passar sig väl även som kontor med flera enskillda kontorsrum, flera mötesrum och en del öppna ytor för socialt umgänge. Lokalen har en trevlig & ljust entré och fastigheten i sig är maffig och ger ett väldigt trevligt intryck. Entreén bjuder in till ett trevligt öppet rum med stor takhöjd och passar även utmärkt om man önskar ett showroom för sina produkter. Samtliga kontor är ljusa och väldigt rymliga så att era anställda kommer trivas väl på jobbet. 

Till lokalen finns parkering i direkt anslutning till entrén för kunder och anställda. Finns det behov av elbilsladdare så är det inget problem att lösa detta till er. 

Fastigheten har solceller, laddstolpar och är certifierad enligt Breeam in use.

Vi älskar att jobba hållbart och välkomnar nu hyresgäster som tänker som oss!


Fastighetsbeteckning

Ackumulatorn 1

Planlösning

Kontor i två plan.


Miljöcertifiering

BREEAMKontakta Annonsör

Emelie Sonesson
073-081 17 61
emelie@slproperty.se


Utvalda lokaler från Swedish Logistic Property AB i Långeberga

Liknande lediga lokaler i Långeberga