SLP hyr ut till Fraktkompaniet och flyttar sitt huvudkontor

Fraktkompaniet utökar sina lagerytor i Malmö och tecknar avtal om att hyra ytterligare drygt 1 500 kvadratmeter från SLP. Samtidigt väljer SLP att bygga ut fastigheten för att flytta sitt eget huvudkontor dit.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-11-04 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

SLP hyr ut till Fraktkompaniet.
Bild: SLP


SLP:s Hyresgäst Fraktkompaniet har valt att utöka sina lagerytor i fastigheten Segeholm 10 i Malmö och har tecknat avtal om att hyra ytterligare drygt 1 500 kvadratmeter från SLP.

– Vi ser en stor potential på marknaden i Malmöregionen och när vi nu kan utöka våra ytor så kan vi också möta kundernas efterfrågan ännu bättre. Vi ser fram emot ett riktigt bra samarbete med SLP under många år framöver säger Anette Yngvesson, vd på Fraktkompaniet.

SLP:s personalökningar har gjort att bolaget har vuxit ur sina befintliga lokaler och för att klara vidare expansion har bolaget därför beslutat att bygga om delar i den aktuella fastigheten och flyttar redan i januari 2021 till sitt nya kontor.

– Vi har länge haft som målsättning att sitta i egna lokaler, och den tillväxtresa vi är mitt i gör att vi redan nu måste flytta till större lokaler. Vi ser fram emot att vara på plats inom kort kommenterar Peter Strand, tillträdande vd på SLP.

De nya uthyrningarna innebär att fastigheten om cirka 10 000 kvadratmeter som SLP förvärvade i somras nu är fullt uthyrd.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration