Klövern tecknar ett nytt hyresavtal i Kista

Klövern har tecknat ett femårigt hyresavtal med Smartoptics avseende cirka 1 400 kvadratmeter kontor i fastigheten Helgafjäll 5 intill Kistamässan. Tillträde är planerad till 1 april 2021.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-08-26 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Klövern tecknar ett nytt hyresavtal med Smartoptics.
Bild: Klövern


Smartoptics tillhandahåller innovativa optiska nätverkslösningar och enheter för öppna nätverk. Bolaget är inne i en stark expansionsfas och behöver större lokaler både för produktutveckling och produktion. De nya lokalerna möter Smartoptics högt ställda krav och ger utrymme för fortsatt tillväxt.

– Vi är glada och stolta över att Smartoptics har valt Klövern som samarbetspartner för deras kommande omlokalisering i Kista. Fastigheten är centralt belägen intill Victoria Tower, Klövern Padelcenter, hotell och restauranger. Med ett roligt och givande samarbete ser vi fram emot att tillsammans skapa en lokal från grunden som har en effektiv och hållbar miljö för Smartoptics verksamhet och medarbetare, säger Klöverns projektledare Sandra Slydal Thomassen och uthyrare Gabrielle Hemmerlind.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration