Uppfinnargränd 7

Kontor/Kontorshotell, 10 - 75 m2, Stockholm

Drömkontor i Järla sjö, 10-75 kvm

Drömmer du om en inspirerande arbetsplats vid vattnet?

Välkommen till vår exceptionella industrilokal vid Järlasjön, där fantastisk arkitektur möter funktionell design och skapar den optimala miljön för ditt företag.

Med ett härligt ljusinsläpp och estetiskt tilltalande kontorsytor från 10 till 75 kvm erbjuds en arbetsplats lika dynamisk som produktiv.

Till kontorshotellet finns gemensam WC-grupp samt kök, vilket garanterar bekvämlighet och effektivitet i din arbetsdag.

Föreställ dig att starta dagen med en kopp kaffe med utsikt över Järlasjön, och när energin behöver fyllas på, är det bara en kort promenad ned för trappan och rakt in till restaurang "Pumphuset Bistro" som ligger på markplan.

Här kan du och ditt team njuta av en lunchmeny rik på delikatesser som charkuterier och andra specialiteter, serverade i en levande baratmosfär och erbjuder en stimulerande utsikt men även skapar möjligheter för spontana affärsmöten eller avslappnade after-works.

I anslutning till restaurangen finns även ett större konferensrum där ni kan ordna konferens och event med fullservice från restaurangen.

Denna unika kombination av arbets- och nöjesfaciliteter gör denna lokal till den ultimata platsen för företag som värdesätter både prestation och välbefinnande.

Ta chansen att etablera ditt företag i en miljö som inspirerar daglig innovation och samarbete.

Upptäck hur dessa lokala egenskaper kan lyfta din verksamhet till nya höjder.

Kontakta oss idag för mer information och för att boka din visning.

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Alexander Aghaei på tel 076-200 95 14 alternativt Fredrik Lundberg, 08-558 094 47.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler