Stormbyvägen 2-4

Kontor, 249 - 1104 m2, Stockholm, Norr

Exklusiv kontorslokal med fantastiska takterasser - Skapa Er drömlokal högst upp
Välkommen till denna exceptionella kontor- alt. utbildningslokal som tar arbetsmiljön till en helt ny nivå. Belägen högst upp i byggnaden erbjuder denna lokal en unik möjlighet att skapa din egen drömlokal med den perfekta arbetsmiljön och fantastiska takterasser för avkoppling och inspiration. Lokalen har även direktaccess till kameraövervakat varmgarage med nyinstallerade laddpunkter.

Lokalens huvudfunktioner
• Egen takterass Njut av panoramautsikt över omgivningarna och ta pauser i en avkopplande och inspirerande miljö.
• Anpassningsbar storlek Lokalen kan anpassas enligt dina behov, från 249 m2 upp till en imponerande 1 104 m2. Skapa utrymme som passar din verksamhet och dina visioner. Här är chansen att skapa en kontorslokal med hög standard som är helt anpassad efter era önskemål och behov. Möjlighet till omomsadverksamhet.

Byggnadens extra fördelar
•Varmgarage med laddpunkter Du och dina medarbetare har möjlighet att förhyra p-platser i ett kameraövervakat varmgarage med direktacces från huset. Ny installerade laddpunkter för elbilar.
•2 st gym Håll dig aktiv och hälsosam med tillgång till två fullt utrustade gym i byggnaden.
•Vårdcentral Nyöppnad vårdecntral.
•Externa förråd Behöver du extra förvaringsutrymme? I varmgarage finnsmöjlighet att förhyra förråd med direktacces från atriumdel.
•Restaurang I byggnadens centralt belägna ljusgård finns restaurang.
•Postrum Huset erbjuder postrum för mindregods och postmottagning.

Oavsett om du planerar att expandera ditt företag eller skapa en unik arbetsplats för din verksamhet, är denna lokal högst upp i huset det perfekta valet. Skapa din drömlokal med fantastiska takterasser och enastående utsikt. Kontakta oss idag för att lära dig mer och boka en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen centralt i Spånga med närhet till Spånga centrum (500 m) med stort utbud. Omkringliggande bebyggelse utgörs av nya Bromstenstaden, villaområden och mindre lättindustriområde.

Kommunikationer


Från Spånga Centrum (ca 500 m) går ett flertal busslinjer samt pendeltåget som tar ca 15 min till centrala Stockholm.

Övrigt


Våningsplan

4
Kontakta Annonsör

Maria Björn
08-518 331 00
maria.bjorn@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Norr

Liknande lediga lokaler i Norr