Röntgenvägen 2

Kontor, 500 - 2800 m2, Stockholm


Här erbjuds en lokal med en flexibel planlösning där ni har goda möjligheter att själv utforma ert framtida kontor. I fastighetens entréplan finns en gemensam reception, konferensrum, restaurang med uteservering samt gym med omklädningsrum och dusch. Går att hyras till din helhet på 2800 kvm men är även delbar från 500 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering tillhandahålls från intilliggande parkeringshus.

Närservice

I fastigheten ligger den mycket populära Restaurang S och här finns även en konferensanläggning där det största mötesrummet tar ända upp till 150 personer. På entréplanet finns en gemensam reception som erbjuder FM-tjänster i form av bland annat; kemtvätt, skrädderi, skomakeri och bildäcksbyte. I källarplanet finns ett gym/motionshall. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar och även gym, bankomat och Pressbyrå. Till Sundbyberg tar det cirka fem minuter att promenera och här finner du all övrig service.

Kommunikationer


Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Stenhöga 6

Byggår

1972

Renoveringsår

2005

Våningsplan

2

Planlösning

Flexibel planlösning som i samråd med hyresgäst anpassas efter hyresgästens behov. Den ljusa U-formade lokalen på 2 800 kvadratmeter ligger på våning två i fastigheten och har en generös takhöjd med ljusinsläpp från flera håll. Här skapas ultimata förutsättningar för en modern industrikänsla genom de moderna installationerna som antingen kan vara synliga eller inbyggda i taket.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Dèsirèe Walkenström
08-678 99 97
Desiree.Walkenstrom@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB

Liknande lediga lokaler