Dokument

Ritning Plan Loft
Ritning Plan Entre +100 kvm = 338 kvm
Ritning Plan 3
Ritning Plan 4
Planritningar Long Stay Hotel BV - Plan 4

Finspångsgatan 54 B

Övrigt, 2721 m2, Stockholm, Spånga

Lokal passande för att utveckla till ett Long Stay Hotell då ny detaljplan tillåter hotellverksamhet. Lokalen har egen entré med både personhiss och varuhiss till våningsplanen.
Restaurang finns i samma fastighet.
Inhägnat garage med plats för ca 12 personbilar samt utomhusparkering. Lätt åtkomlig från E18 och kommande förbifart Stockholm.
Bussar (1 min), T-Bana (8 min) och pendeltåg (12 min) finns i närområdet.
Total yta ca 2700 kvm fördelat på 4 plan – Se förslagsritning

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Magnus Jenninger
08-56251705
Magnus.Jenninger@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Spånga

Liknande lediga lokaler i Spånga