Skanska Fastigheter Stockholm AB

Skanska Fastigheter

Workplaces by Skanska

Skanska utvecklar innovativa och hållbara kontorshus – arbetsmiljöer där våra hyresgäster skapar tillväxt. Samtidigt bidrar vi till en positiv stadsutveckling.

Värdet av rätt adress

Vi utvecklar kreativa och levande områden där företag har möjlighet att växa och utvecklas. I det arbetet ser vi alltid till kundens specifika behov. Vi strävar efter att våra områden blir del av en levande stadsutveckling – de ska bidra till en trevlig närmiljö för medarbetare, kunder och privatpersoner.

Gröna hus för ett hållbart samhälle

Genom att bygga gröna fastigheter är vi med och utvecklar ett hållbart samhälle. I alla våra fastigheter har vi byggt in energieffektiva lösningar som bidrar till lägre energiförbrukning, bra inomhusklimat och god ventilation. Vi strävar efter att få alla våra fastigheter miljöcertifierade.

Låt huset spegla varumärket

En trevlig och inspirerande arbetsmiljö – till exempel med rätt temperatur och god ventilation – har stor betydelse för produktivitet och trivsel. Ett nytt kontor ger företag möjlighet att skapa en miljö som speglar varumärket, vilket stärker relationen både med befintliga och framtida medarbetare.

Rätt lösningar ger ökad lönsamhet

Vi skapar lösningar för våra kunder att öka sin lönsamhet – moderna energieffektiva lokaler ökar företags produktivitet, samtidigt minskar de sjukskrivningar och ökar flexibiliteten inför framtidens krav.
Skanska Fastigheter Stockholm AB
4 lediga lokaler
Skanska Fastigheter Stockholm AB
Warfvinges väg 25
11274 Stockholm
010-4480000

Kontaktpersoner

Caroline Andersson
Caroline Andersson
caroline.andersson@skanska.se
+46104495513
+46707968801
Stockholm
Lediga lokaler för kontakt
Fredrik Bergenstråhle
Fredrik Bergenstråhle
fredrik.bergenstrahle@skanska.se
010-448 16 67
073-988 33 01
Stockholm
Lediga lokaler för kontakt

Utvalda lokaler från Skanska Fastigheter Stockholm AB

Relaterade artiklar

Lediga lokaler hos Skanska Fastigheter Stockholm AB

Visa alla lokaler - Visa alla lokaler i Stockholm

Totalt har Skanska Fastigheter Stockholm AB 4 lediga lokaler.

Hammarby Allé 10

Hammarby Allé 10

Kontor/Kontor/Kontor, 359 - 3930 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Sthlm New - Möt framtiden i skarp skrapa Precis här växer den nya staden upp Under femtio år dominerades området av en bilfabrik. Amerikanska bilmärken var målade på taket till byggnaden, som var stor som en flyghangar. Det nya, kreativa...


Lustgårdsgatan 19

Lustgårdsgatan 19

Kontor/Kontor/Kontor, 770 - 1540 m2, Stockholm, Kungsholmen

Välkommen till Entré Lindhagen!


Hammarbybacken 31

Hammarbybacken 31

Kontor/Kontor/Kontor, 779 - 5250 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Sthlm 04 - Sthlm New Creative Business Spaces - En del av det nya, expanderande Stockholm. Innerstaden börjar här. Arkitektbyrån Gatun har givit huset formen av en landscraper, en skyskrapa i horisontalläge. Fasaden ger ett grafiskt, nästan svart-vitt intryck. Men...


Gesällvägen 23-35

Gesällvägen 23-35

Kontor/Kontor/Kontor, 10500 - 24000 m2, Stockholm, Sundbyberg

Sundbypark - Forma ditt eget hus I Sundbypark har vi möjlighet att bygga det hus din verksamhet drömmer om. Vi skräddarsyr kontor, laboratorium, tillverkningslokaler och allt annat du och ditt företag behöver. Sundbyparks företagsområde kommer att bestå av 6-8 byggnader...