Hyr lediga lokaler Oskarshamn

Oskarshamn är mycket mer än enbart en plats för ett av Sveriges kärnkraftverk. Orten ligger med utsikt över Kalmarsund med hus av företrädesvis vacker 1800-talsarkitektur. Den gick en gång under namnet Döderhultvik. Det namnet har givit namnet åt den välkända träskulptören Döderhultaren, som bodde här. Idag är Oskarshamn en livlig hamnstad, med förbindelser med Visby och Öland. Det gör Oskarshamn till en viktig knutpunkt med mängder av turister sommartid.

Hagadalsvägen 15

Hagadalsvägen 15

Kontor/Kontorshotell/Lager - Oskarshamn - Fårbo - 197 m2

Stor lokal i Fårbo Lokal med stora möjligheter. Stora ytor i enplan, med många kontor/alternativt besöksrum eller dylikt. Handikappsanpassad.


Lilla torget 1

Lilla torget 1

Butik - Oskarshamn - Centrum - 446 m2

Nu finns chansen att hyra en butikslokal mitt i centrala Oskarshamn i Gallerian! Lokalen ligger belägen på markplan i Gallerian, med stora skyltfönster ut mot Lilla Torget.


Marknadsgatan 7

Marknadsgatan 7

Butik/Kontor/Lager - Oskarshamn - Centrum - 61 m2

Ledig lokal i Figeholm Mindre lokal i markplan med skyltfönsterläge som passar perfekt som kontor, butik eller annan mindre verksamhet. 


Relaterade artiklar

Marknadsgatan 7

Marknadsgatan 7

Butik/Kontor/Kontorshotell - Oskarshamn - Centrum - 78 m2

Lokal ledig Figeholm En mångsidig lokal mitt i Figeholm bredvid biblioteket. Lokalen har flera rum och badrum, samt ett kök. Olika slags verksamheter skulle kunna anpassas.


Östra Torggatan 2

Östra Torggatan 2

Övrigt - Oskarshamn - Centrum - 170 m2

Restaurang/Café i Gallerian ledig för uthyrning På övervåningen i Gallerian i Oskarshamn ligger en trevlig restaurang som kan drivas som antingen det eller café.


Flanaden 2

Flanaden 2

Butik/Kontor - Oskarshamn - Centrum - 194 m2

Central lokal uthyres i Gallerian! Lokalen ligger en våning upp i Gallerian och blir ledig vid årsskiftet. Nuvarande verksamhet är en frisörsalong.