Ulvsundavägen 174

Lager, 155 m2, Stockholm, Bromma

Äntligen ges möjlighet att förhyra kontor/lagerlokal med mycket bra inlastningsmöjligheter via lastport & lasthiss!
Välplanerad kontorslokal med stor ingång och bra inlastningsmöjligheter vilket effektiviserar era logistikflöden. Lokalen är utrustad med pentry, toaletter, separata kontorsrum och två ingångar. Perfekt för Er som letar efter en lokal som med ypperligt läge för ert nya kontor och där ni enkelt kan lasta in och ut era varor. .

Ni ges även möjlighet att påverka utformningen av er nya lokal som skräddarsys efter era önskemål både gällande ytskikt och planlösning.

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Till Sundbybergs T- och pendeltågsstation från Stockholms central är det en resa på ca 10 minuter och därifrån åker tvärbanan i ca 5 minuter. Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, ligger alldeles intill. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd. Vill man shoppa finns Bromma Blocks i närheten. 

I området finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Nära en modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Bromma

Liknande lediga lokaler i Bromma