Ulvsundavägen 174

Lager, 306 m2, Stockholm, Bromma

Unik möjlighet att förhyra lagerlokal i markplan med mycket bra inlastningsmöjligheter via lastport!
Tillfälle att skapa er drömlokal med stor ingång och bra inlastningsmöjligheter vilket effektiviserar era logistikflöden. Perfekt för Er som letar efter en lokal som med ypperligt läge och där ni enkelt kan lasta in och ut era varor.

Ni ges även möjlighet att påverka utformningen av er nya lokal som skräddarsys efter era önskemål både gällande ytskikt och planlösning.

Fastighet i ett klassiskt industriområde med ett perfekt läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Smidigt att nå oavsett kommunikationssätt. Till Sundbybergs T- och pendeltågsstation från Stockholms central är det en resa på ca 10 minuter och därifrån åker man med tvärbanan i 5 minuter, hållplatsen finns precis utanför huset. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger också nära och vill man shoppa finns Bromma Blocks runt knuten.

I området finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Nära en modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning.

Hör av er för digital eller visning på plats!





Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Bromma