Ulvsundavägen 174

Övrigt, 299 m2, Stockholm

Missa inte chansen att hyra denna lagerlokal i markplan med mycket bra inlastningsmöjligheter via lastport!
OM LOKALEN
Unik möjlighet att förhyra lagerlokal i markplan med stor ingång och bra inlastningsmöjligheter vilket effektiviserar era logistikflöden. Perfekt för Er som letar efter en lokal som med ypperligt läge och där ni enkelt kan lasta in och ut era varor. Lokalen är ljus och öppen samt utrustad med nytt pentry och wc.

Ni ges även möjlighet att påverka utformningen av er nya lokal som skräddarsys efter era önskemål både gällande ytskikt och planlösning.

- Parkeringsmöjligheter intill fastigheten.

- Tillträde kan ges omgående eller enligt överenskommelse.

- Kontakta uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter.

KOMMUNIKATIONER

Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, som är precis bakom fastigheten går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla. Även busskommunikationer ligger intill fastigheten med busslinjerna 112, 155 och 156. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd.

NÄRSERVICE

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, gym, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler