Symmetrivägen 11

Lager, 3100 m2, Stockholm, Upplands-Bro

Klart för inflyttning Q1 2023.
Den första fasen av nybyggnation på tomten startade hösten 2021. Den första fasen omfattar ca 14 000 kvm markyta där det byggs en logistikbyggnad om ca 5 800 kvm (LOA) med 8 st lasthus och 2 st markportar. Byggnaden är delad i två separata lokaler om ca 2 700 kvm (redan uthyrd) respektive ca 3 100 kvm. En modern logistikbyggnad som medger 11,7 meter fri takhöjd inomhus. Golvets bärighet blir minst 3 000 kg/kvm. Ovanför lasthusen byggs entresolvåning med plats för omklädningsrum, lunch/pentry och kontor. I anslutning till entrén till byggnaden planeras transportkontor, vilrum och WC för chaufförer.

Stendörren Fastigheter äger, utvecklar och hyr ut ”lokaler som gör skillnad”. Vi vill utveckla en kommande byggnad med våra framtida hyresgäster som ser de möjligheter vi ser.

Låter detta intressant så tveka inte att kontakta Anders Johansson!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i expansiva Brunna industrimområde där många företag har valt att etablera sig. Perfekt läge för lager, industri och logistik med närhet till E18.

Närservice

I närområdet finner du två restauranger. Med en kortare biltur når du Kungsängens centrum där du finner ett större utbud av restauranger och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten nås lätt med bil med utmärkt läge nära E18. Med allmänna kommunikationer tar du dig med buss 558 och 559 till Kungsängens station som sedan tar dig vidare med pendeltåg.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Anders Johansson
08-518 331 00
anders.johansson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Upplands-Bro