Sjöflygvägen 35H

Lager, 330 - 1650 m2, Stockholm, Täby

Lokalerna är idag uppdelad i två enheter med 660 kvm på markplan vid entré F mot Sjöflygvägen, precis vid infarten till fastigheten. Markport om ca 2,9 meter i bredd och ca 2,4 meter i höjd och betonggolv med bra bärighet och takhöjd om ca 2,2 – 3 meter. Från denna del går det lasthiss till plan tre som ligger i souterräng och är på totalt ca 990 kvm med lastkaj från entré H, som är belägen på andra sidan av byggnaden. Lastkajen är väl tilltagen så att lastbilar och budbilar kan backa emot och lasta av gods smidigt. Entrén är genom slagdörrar och är ca 1,6 meter i bredd och ca 2,2 meter i höjd. Slitstark linoleumgolv över hela våningsplanet där rullburar och mindre palldragare kan samsas med logistikhyllor. Takhöjden är mellan 2,9 – 3 meter med undertak och väldigt god belysning. Hyllsystemen som är byggd av nuvarande hyresgäst gör det smidigt för personal att packa upp och ner både in- och utleveranser.

Omgivning

Området består av kontorslokaler längs med E18 med intilliggande bostäder och bostadsområden som längs med vattnet sträcker sig hela vägen till Viggbyholm. Här hittar man även trevliga promenadstråkar när man behöver paus i arbetet eller hitta en brygga för lunchen vid vackert väder.

Kommunikationer

Roslagsbanan går från Hägernäs Station och i december 2021 från Arninge station som båda ligger ca 10 minuter bort. Tåget tar dig till Stockholm och Tekniska Högskolan på ca 21 minuter och till Åkersberga station på ca 11 minuter. Busshållplats Flygstigen ligger ca 200 meter bort. Därifrån går buss 604 mellan Hägernäs Station och Danderyds Sjukhus med vidare förbindelser via tunnelbanans röda linje.

Service

Servicenivån är i topp med gemensam lastkaj för in- och utleverans av paket, lagertjänster, posthantering, frankeringsmaskin och fastighetens egna gym med bastuavdelning som disponeras av hyresgästen.Närservice består av mindre butiker vid Hägernäs Strand tillsammans med flera lunchrestauranger i området bl.a Restaurang Pont som ligger vackert beläget vid Stora Värtan längst in i Hägernäsviken.

Övrigt

Lokalen kan kombineras med kontor som är belägen på plan 5, se gärna separat beskrivning för denna del. Vid frågor/funderingar så är ni välkomna att ringa eller mejla för mer information.

Kontakta Annonsör

Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se

Kontakt

Kristian Rantaniitty
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309773

Liknande lediga lokaler i Täby