Ryssviksvägen 2

Lager, 360 m2, Stockholm, Syd

Ljus hörnlokal med stora fina fönster.
Lokal med otroliga möjligheter. I modern och fin fastighet på våning fyra ligger denna otroligt fina lokal med hörnläge. Stora fina fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Omgivning

Omgivning/natur

I fastigheten erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Närservice

På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden (väg 222), men även med kollektivtrafik. Från Värmdövägen går ett flertal bussar som går mot slussen, Nacka sjukhus och Gustavsberg med mera. Det går även att åka spårvagn från Nacka station som är på gångavstånd till fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

4
Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd