Rökerigatan 10

Lager, 500 - 752 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Lager eller enklare verksamhet med tillhörande omklädning, personalytor och kontor.
I en för Slakthusområdet klassisk byggnad finns nu möjlighet att hyra del av ett hus med ca 500 kvm i markplan och tillhörande kontor om ca 300 kvm en trappa upp. Mot Rökerigatan man en egen lastkaj samt markport för såväl truck som personal. Lokalen används idag för livsmedelshantering, har ordentliga fönster och är utrustad med golvbrunnar, transportsystem i taket samt heltäckande kylinstallationer. Fjärrvärme går att koppla in men kommer sannolikt inte att bli fullgott för t.ex. en kontorsmiljö. Takhöjden varierar men håller sig runt cirka 3 m. I mitten av lokalen finns en öppen trappa till det övre planet där funktioner för administration, lunch, dusch och omklädning finns idag. Övre plan har värmeinstallationer och går att disponera som kontorslokaler. Hyresavtal tecknas på maximalt tre år och med avstående från besittningsskydd. Ytan går inte att dela av.

Omgivning

Omgivning/natur

Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel. Det kommer naturligtvis att ta en stund innan allt detta är på plats men redan idag finns Globen-området som närmaste granne och där finns all tänkbar närservice med välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek och en mängd olika butiker och restauranger. Utbudet av mat- och kaffeställen i själva Slakthusområdet ligger i framkant, så ta en tur runt i de gamla kvarteren och låt dig väl smaka.

Närservice

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Kommunikationer


Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 200 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med Station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar inne i området. Till Gullmarsplans stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E4 norr- och södergående riktning.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Sandhagen 14 (Hus 16)
Kontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 92 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 320819

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet

Liknande lediga lokaler i Slakthusområdet