Propellervägen 8

Lager, 232 m2, Stockholm, kommun

Trevligt kontor med skyltläge utmed E18.
Perfekt läge i Hägernäs, norr om Stockholm, erbjuder vi rumsindelade kontor om ca. 232 kvm. Plats för olika typer av verksamheter med möjlighet till anpassning efter ert behov. Goda parkeringsmöjligheter samt besöksparkering i anslutning till lokalerna.

Omgivning

Omgivning/natur

Hägernäs är ett naturnära område med vackra strövområden och sjönära. I området finns restauranger, närservice och mataffär. Närhet till Arninge centrum och Täby centrum med 260 butiker, restauranger och caféer.

Närservice

På fastigheten finns fyra byggnader, dessa inrymmer huvudsakligen kontorslokaler samt vissa delar lager. I ena byggnaden och i närområdet finns butik och restauranger. I Arninge Centrum ca 2,5 km bort finns ett stort utbud av butiker, restauranger, café, banker och apotek. För ett större serviceutbud är det ca 6 min med bil till Täby centrum som erbjuder ca 260 butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer


Propellervägen ligger i direktaccess till trafikleden E18 och har snabb åtkomst till Norrortsleden. Flera bussar, bland annat 629 och 604, stannar i området och tar dig till station Danderyds sjukhus där du kan resa vidare med tunnelbanans röda linje. Promenadavstånd till kommunikationer buss och Roslagsbanan gör att det aldrig är långt att ta sig in till City.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Sotaren 1

Våningsplan

1


Hiss

JaKontakta Annonsör

Helen Rundqvist
08 518 331 54
Helen.rundqvist@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i kommun