Medborgarplatsen 25

Lager, 155 m2, Stockholm, Södermalm

Entré till lokalen sker genom Medborgaplatsen 25 och kontorshuset där och 2 trappor ner, hiss finns. Man kan även ansluta till lokalen genom lastkaj som nås igenom parkeringshuset Medborgarplatsen som drivs av Stockholm Parkering.Enklare lokal med vatten för pentry och fiber indraget. Kontorsrum finns, i övrigt öppen yta med pelare enligt ritning. Bra säkerhet genom skyddsrumsdörr. Toalett finns i korridoren.

Omgivning

Centralt läge gör omgivningen perfekt för verksamheten som söker något på Södermalm.

Kommunikationer

Stockholm Södra ligger kort promenadavstånd bort med tåg och tunnelbana. Tunnelbanestationen Medborgaplatsen ligger strax intill byggnaden. För den bilburne så har man goda möjligheter att ansluta genom Noe Arksgränden 8 som leder till Parkeringshuset och Repslagargatan 20 om man behöver komma till huvudentrén på markplan.

Service

Söderhallarna har allt som man kan tänkas behöva i serviceväg till denna lokal. I området intill så har man ytterligare riktigt god utbud av det Södermalm kan erbjuda.

Övrigt

Lokalens kontrakt överlåtes efter hyresvärdens godkännande av ny hyresgäst. Avtalstiden är fram till 2023-04-30 med 9 månaders uppsägningstid, annars förlängs avtalet med 2 år. Lokalen är skyddsrum vilket gör att den måste tömmas och iordningställas som sådant inom 48 timmar om fastighetsägaren genom myndighetsbeslut så kräver det.

Kontakta Annonsör

Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319299

Liknande lediga lokaler i Södermalm