Masugnsvägen 28

Lager, 675 m2, Stockholm, Bromma

Lagerlokal med utmärkt läge i Johannesfred mellan Mariehäll och Ulvsunda i Bromma. Två markportar finns in i lokalen från innergård som man kan ansluta genom Masugnsvägen eller Gjuterivägen och lastkaj med tillhörande två portar med direkt access från Masugnsvägen så att alla in- och utleveranser sker smidigt. Vid lastkajen så finns det idag komprimatorer för bl.a pappavfall som man som hyresgäst kan använda efter genomgång och underhåll. Takhöjd upp till ca 6,4 meter i större delar av lokalen. Totalt ca 4 portar, två från lastkajen och två från innergård. Betonggolv som är delvis belagd med klinkers. Omklädningsrum för både dam och herr med tillhörande toa och dusch. Mindre pentry kan sättas in i lokalen och övrig anpassning kan diskuteras i samråd med kommande hyresgäst.

Omgivning

Lokalen ligger mitt i klustret av lager- och logistiklokaler där transporter till centrala Stockholm och närförorter sker smidigt.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med bil och lastbil/långtradare Lokalen är belägen nära väg 279 som kopplar E18 och E20/E4 på ett smidigt sätt så att transporter kan ske till hela västerort och även till södra och norra delarna av stor Stockholm. Busshållplats finns vid Ulvsundavägen samt Smältvägen. Tvärbanan når man via Norra Ulvsunda eller Bromma Blocks spårvagnshållplats.

Service

Med Bromma Blocks i närheten så hittar man all service som kan önskas.

Övrigt

Avtalstid erbjuds fram till 2024-06-30 i skrivande stund alternativt med 9 månaders löpande uppsägningstid vilket även avtalet till ovan slutdatum övergår till om man önskar det. Hyrs ut med s.k. rivningskontrakt genom avstående av besittningsskydd

Kontakta Annonsör

Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 318311

Liknande lediga lokaler i Bromma