Geometrivägen 7

Kontor/Lager, 352 m2, Stockholm

Kontor med fina ljusinsläpp, gott om plats för kontor, konferens och lounge i det stor rummet med kök och bar-bords-häng.

Perfekt för det lite större hemtjänst eller hantverkarsföretaget!

Lokalen består av flera kontorsrum, 2 st omklädningsrum med dusch samt förrådsyta. Här finns möjlighet att vara med och utforma sin planlösning från start. Fina ljusinsläpp, takfönster och läget högst upp i huset ger rätt förutsättningar att skapa en modern och inbjudande kontorslokal.

Varuhiss och varmgarage finns.

Lunchrestaurang i huset.

Snart blir det dessutom lättare att ta sig hit. Inte minst tack vare Förbifart Stockholm vars första del nyligen invigts i form av en gång- och cykelbro över till Skärholmen. Arbete pågår med en ny spårväg mellan Flemingsberg och Älvsjö i södra Stockholm, via Masmo, Kungens kurva, Skärholmen och Fruängen. Totalt ska spårvägen bli cirka 17 kilometer lång, med 16 hållplatser. 

Missa inte chansen att etablera er i expansiva Kungens Kurva.

Välkomna på visning!

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Christer Sagheim (fd Ståhlberg) på tel 08-558 094 42.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring växeln på 08-558 094 40.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler