Fiskhallsvägen 18

Lager, 191 m2, Stockholm, Årsta

Lagerlokal med 6 egna lastportar vid Årsta partihandelsområde.

Om lokalen
I utmärkt logistiskt läge ligger denna lagerlokal med exceptionellt bra inlastningsmöjligheter via 6 egna lastportar, varav tre väderskyddade. Lokalen ligger precis bredvid Södra Länken och ett stenkast från E4.

Det finns även möjlighet att förhyra kontor en trappa upp i huset.

Mer om fastigheten
I Årsta Partihallsområde finns denna fastighet innehållande en härlig blandning företag med fokus på olika sorters grossistverksamheter och livsmedelsproduktion. Här är alltid liv och rörelse och lastbilarna har gott om utrymme att mötas.

Fastigheten ligger strax utanför tullarna men är att betrakta som mycket centralt läge ur logistiksynpunkt. Årsta ligger bara en kort resväg från centrala Stockholm och både pendeltåg och tvärbana ligger på tio minuters gångavstånd. Även flera busslinjer kör igenom området. Buss 134 och 168 går genom området. Det är ca 10 minuters promenad för resande med tvärbanan och pendeltåg. Rör du dig med bil når du Södra länken, Huddingevägen samt Essingeleden på bara några minuter.

Årsta Partihallar är betraktat som ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och här hittar du en härlig blandning av företag inom livsmedels­industrin. I området finns flera restauranger.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se