Ekbacksvägen 32

Lager, 300 - 500 m2, Stockholm

Ljus lokal med optimal skyltläge. Egen lastkaj & hiss direkt in i lokalen!
Mer om fastigheten
Tre trappor upp hittar du denna lokal som kan disponeras som kontor och lager/showroom om ca. 500 m². Här erbjuder vi flexibla planlösningar som skräddarsys efter era önskemål Lokalen har fönster runt om vilket ger ett bra ljusinsläpp. Som hyresgäst väljer ni själva hur stora ytor ni vill ta i anspråk, allt från ca 300 m² till 500 m².

Fantastisk skyltläge mot Huvudstaleden. Möjlighet till varuhantering med egen lastkaj och lasthiss som går direkt in i lokalen. Lokalen ligger med ett perfekt läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Gångavstånd till tvärbana och busskommunikation. Nära till modern gymanläggning med möjlighet till företagsträning. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma blocks handelsområde för lunchmöjligheter och oslagbar shopping. Mycket goda parkeringsmöjligheter på gården intill fastigheten. 

Planlösning
Vi anpassar gärna lokalen utefter önskemål, både gällande ytskikt och planlösning. Fastighetsbeteckning Magneten 25

Bilplats
Mycket goda parkeringsmöjligheter precis intill fastigheten.

Omgivning
Fastigheten ligger vid infarten till Ulvsundas industriområde intill Bromma flygplats och Bromma Blocks. Gångavstånd till Bällstaviken med härliga promenadstråk. Här finns en trevlig blandning av olika verksamheter såsom lunchrestaurang, bank, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsataljéer.

Kommunikationer
Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Till Sundbybergs T- och pendeltågsstation från Stockholms central är det en resa på ca 10 minuter och därifrån åker tvärbanan i ca 5 minuter. Hållplatsen ligger alldeles intill. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd. Vill man shoppa finns Bromma Blocks i närheten.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler