Ekbacksvägen 22

Lager, 254 m2, Stockholm, Syd

Ljus hörnlokal om 245 kvm, pris 38 000 kr/månaden inklusive tillägg (el, värme, va och fastighetskatt).
Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och luftig kontorslokal med genomtänkt planlösning. Lokalen är belägen på våning 1 i fastigheten och nås via hiss och trapphus. Kontoret erbjuder en bra blandning av mindre och större kontorsrum samt sällskapsytor. Fastigheter erbjuder posten företagscenter som närmsta granne och lastbrygga med lastintag via fastighetens innergård. Välkommen till Ekbacksvägen 22! Pris 38 000 kr/månaden inklusive tillägg (el, värme, va och fastighetskatt).

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

2
Kontakta Annonsör

Helen Rundqvist
08-518 331 10
Helen.Rundqvist@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd