Ekbacksvägen 22

Lager, 179 - 467 m2, Stockholm, Bromma

Lokal i markplan med hörn läge i fastigheten om 179-467 kvm
Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och luftig kontorslokal om 288 kvm med fönster i tre väderstreck. Lokalen är belägen i markplan av fastigheten och nåsvia huvudentré och lastintag mot innergård. Kontoret erbjuder en bra blandning av mindre och större
kontorsrum samt öppna ytor. Fullt utrustat pentry med öppen yta mot mat- och loungedel. Lokalen har ett lager i direkt anslutning till kontoret. Detta nås via lastintag från husets gemensamma lastbrygga. Lager om 179 kvm finns att förhyra till kontorslokalen. pentry samt wc. Lokalen ligger i markplan med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Lokalerna förhyrs separat alt. tillsammans och utgör en total yta om 467 kvm. Parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Helen Rundqvist
08-518 331 00
Helen.Rundqvist@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Bromma

Liknande lediga lokaler i Bromma