Ekbacksvägen 22

Lager, 179 - 467 m2, Stockholm, Ulvsunda Industriområde

Markplan med två lokaler som kan hyras som en.
Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och luftig kontorslokal om 288 kvm med fönster i tre väderstreck. Lokalen är belägen i markplan av fastigheten och nås via huvudentré och lastintag mot innergård.

Kontoret erbjuder en bra blandning av mindre och större kontorsrum samt öppna ytor. Fullt utrustat pentry med öppen yta mot mat- och loungedel. Lokalen har ett lager i direkt anslutning till kontoret. Detta nås via lastintag från husets gemensamma lastbrygga.

Lager om 179 kvm finns att förhyra till kontorslokalen. pentry samt wc. Lokalen ligger i markplan med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck.

Lokalerna förhyrs separat alt. tillsammans och utgör en total yta om 467 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

Närservice

Runt om i området på kort gångavstånd finns flera restauranger och serveringar. Är du ute efter ett större serviceutbud är det ca 8 minuter med bil till Bromma Blocks där du hittar över 100 butiker, restauranger och annan service.

Kommunikationer


Goda kommunikationer som tvärbana till Alvik, Sundbyberg/Solna, Gullmarsplan och Sickla, bussar mot Brommaplan och Alvik med T-bana samt Bromma Flygplats. Snabb access till E18 och E4. Att du även når citys på under 10 minuter med bil är ett extra plus.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Magneten 30


Hiss

JaKontakta Annonsör

Helen Rundqvist
08 518 331 54
Helen.rundqvist@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Ulvsunda Industriområde

Liknande lediga lokaler i Ulvsunda Industriområde