Betongvägen 7

Kontor/Lager, 200 m2, Stockholm

Lokal om ca 190 kvm i Länna
Enkel eller dubbellokal i Länna om totalt ca 190 kvm, 1 tr. upp med hiss.

BESKRIVNING

Nu finns en dubbellokal om totalt ca 190 kvm på Betongvägen 7 i det eftertraktade området Länna i Skogås.
Lokalen är belägen på en våning ovanför markplan och nås enkelt både via trappa och hiss, vilket gör den tillgänglig för alla.

Egenskaper
- Yta Lokalen har en yta på cirka 190 kvm, vilket ger gott om utrymme för olika typer av verksamheter.
- Oinredd Lokalen är för närvarande oinredd, vilket ger en ny hyresgäst möjlighet att skräddarsy den enligt sina behov och önskemål. Detta ger en unik chans att skapa en arbetsplats eller butikslokal som passar exakt till företagets verksamhet.
- Lättillgänglig Access till lokalen sker direkt från gatan, och det finns en hiss intill lokalen för enkelt och smidigt tillträde. Detta är särskilt praktiskt för kunder och besökare som inte kan använda trappor.
- Flexibilitet Den nya hyresgästen har möjlighet att börja använda lokalen omgående, vilket innebär att verksamheten kan komma igång snabbt och smidigt.

Området Betongvägen 7 i Länna, Skogås, är en populär plats för företag och butiker. Området erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och har en växande näringsverksamhet. Det finns även olika serviceanläggningar i närheten, vilket underlättar för både anställda och kunder.

Tillträde omgående
Den här lokalen kan tillträdas omgående, vilket ger möjligheten att snabbt etablera verksamheten på den här spännande platsen. Vi ser fram emot att visa dig den här lokalen och diskutera hur den kan anpassas för att passa din verksamhet.

VISNING/KONTAKT

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.
För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Tim Ringdahl Liljegren på tel 08-558 094 41.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00
Locus Advice tel 08-558 094 40

LOCUS ADVICE IN BRIEF

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.
Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler