Arrendevägen 50

Butik, 1545 m2, Stockholm, Norr

Unik Möjlighet i Centralt Spånga - Lager-Produktionslokal med Allt du Behöver!
Beskrivning
Nu har du chansen att säkra en fantastisk lager- produktionslokal som omfattar hela 1545 kvm, centralt belägen i Spånga. Denna fastighet inkluderar även tillhörande markyta om cirka 1165 kvm, vilket ger dig gott om utrymme för att driva din verksamhet effektivt.

Lokalens Egenskaper

Flexibilitet Den nuvarande utformningen av lokalen erbjuder mångsidighet. Här finns lager- och produktionsytor i anslutning till kontorsutrymmen och ett välutrustat kök med sittplatser. Dessutom finns omklädnadsfaciliteter, vilket är bekvämt för dina anställda.

Entresol med Potential En entresol i lokalen ger möjlighet till kontorsytor eller ett showroom, vilket ger dig extra utrymme för att visa upp dina produkter eller för att ha ditt team närmare produktionen.

Smidig Åtkomst Med två egna portar med en höjd på 3,2 meter, får du enkel och bekväm åtkomst till din lokal. Takhöjden i lagret är imponerande med ca 5,7 meter, vilket möjliggör optimal lagring och produktionsutrymme.

Läge
Denna lager- produktionslokal är strategiskt placerad i centrala Spånga, vilket ger dig närhet till viktiga transporter och företagsnätverk. Du når enkelt vägarna E18 och E4, och kollektivtrafiken är bekvämt tillgänglig i området.

Sammanfattning
Detta är en unik möjlighet att förvärva en komplett lager- produktionslokal som är redo att möta dina behov. Oavsett om du behöver en plats för lagerhållning, produktionsverksamhet eller kontorsutrymmen, har denna lokal allt du behöver. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta det första steget mot att etablera din verksamhet i denna lokal!

Kontakta ansvarig uthyrare för mer information och för att boka en visning.

Missa inte denna möjlighet att ta din verksamhet till nästa nivå i denna välutrustade och centralt belägna lager- produktionslokal i Spånga!

Omgivning

Omgivning/natur

Lager- och kontorsfastighet med högt i tak och med bekvämt avstånd till centrala Stockholm.

Närservice

I Spånga Centrum, ca 5 minuters bilfärd från fastigheten, finns flera lunchrestauranger. I Bromma Blocks, som du når på 8 minuter med bil, finns all tänkbar service med butiker, restauranger, caféer, optiker, frisör m.m.

Kommunikationer


Fastigheten nås lätt via bil med Ulvsundavägen men även med allmänna kommunikationer. Med en kortare promenad når du enkelt buss 157, 117 och 512 som tar dig till Rissnes tunnelbanestation (blå linje) alternativt pendeltågsstationen i Spånga.Till Bromma flygplats tar det ca 8 minuter med bil.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Gino Ghasemi
08-518 331 10
Gino.Ghasemi@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Norr