Högavägen 4

Lager, 290 m2, Lerum

Lageryta vid Flodamotet med fantastiskt skyltläge utmed E20
OM LOKALEN
Yteffektiv lageryta som är belägen utmed E20 med fantastiskt skyltläge. Fastigheten är placerad i direkt anslutning till Flodamotet strax öster om Göteborg.

Lokalen har entré via lastbrygga från baksidan av fastigheten och lämpar sig utmärkt som lager eller enklare verkstad eller varför inte ett showroom. Ytorna är ljusa och öppna med fönster i två väderstreck vilket ger ett trevligt intryck. Takhöjden är vid högsta punkt 4 m, lägsta punkt är 3,3 m. Portens mått är, höjd 2,4 m och bredd 2,3 m.

Idag saknas utrymme för pentry och WC men kan byggas för kommande hyresgäst.

I nära anslutning till fastigheten finns en pizzeria, en obemannad bensinstation och en biltvätt, andra hyresgäster i fastigheten är Portens gym och zoobutiken Djurnära.

FASTIGHETSINFORMATION
Inom fastigheten finns fler byggnader som tillsammans skapar entrén till Floda. Fastigheten har ett utmärkt skyltläge utmed E20. Idag inhyser byggnaderna en blandning av handel och service

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Floda är ett samhälle i Lerums Kommun, och räknas sedan 2015 som en del av tätorten Lerum. I samhället bor ca 8 000 invånare. Genom Floda rinner Säveån där Sävelången har sitt utflöde. Genom området passerar vandringsleden Gotaleden och det finns ett rikt djur- och naturliv i omgivningarna runt Floda. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.


KOMMUNIKATION
-Ligger i anslutning till E20 med närhet till Floda Torg och Floda station som är knutpunkt för både buss- och pendeltåg i Floda.

-Närmsta busshållplats Floda motet

-Parkering finns vid fastigheten

NÄRSERVICE
I Floda finns flertalet trevliga restauranger, här finns även gym, charkuteri, matbutik, vårdcentral mm. Garveriet är en välkänd restaurang med eget bageri som har stort fokus på hållbarhet erbjuder både konferens, co-working, träning och glamping.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB