Kamgatan 17

Lager, 465 m2, Landskrona

Kontor med lager på strategiskt läge
OM LOKALEN
Lokalen är tillgänglig från 2023-04-01 eller enl. överenskommelse.

På strategiskt läge erbjuds nu fräscha kontorsytor med lager på totalt 465 kvm. Lagerdelen är på ca 200 kvm med en takhöjd på 5-7 m med lastport som är ca 4,5 m hög och 3,6 m bred. Lokalen är fördelad på 5 kontorsrum, 1 mötesrum, 1 omklädningsrum , rymligt kök med matplats, 3 toaletter samt lageryta. Goda parkeringsmöjligheter utanför lokalen.
På bara några minuter med bil tar man sig smidigt in till Landskrona centrum där all tänkbar service finns. För smidig logistik har man på bara några minuter nära till påfart till E6.

FASTIGHETSINFORMATION
Lager- och kontorsfastighet i ett plan belägen i östra delen av Landskrona, nära påfart till E6. På fastigheten finns två huskroppar med adress Kamgatan 15-27 samt Ramgatan 14-22. God tillgänglighet för transporter. Goda parkeringsmöjligheter.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Småindustriområde i östra Landskrona. I närheten finns Besikta, Derome m.fl.

KOMMUNIKATIONER
* Påfart E6 800 m
* Buss 343 m
* Tåg 1,8 km

SERVICE
* Handelsområdet Infarten med Elgiganten, Biltema, Rusta, Mc Donalds, Burger King mfl. 1,2 km
* Landskrona centrum 3 km

OM SVENSKA HUS

SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 675 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,4 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se

Kontakta Annonsör

Anna Hurtig
072-544 63 17
anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler