Solbräckegatan 39

Lager, 4888 m2, Kungälv, Solbräcke

Här kan vi nu erbjuda möjligheten att hyra fina lager och kontorslokaler med bästa skyltläget mot E6.Fastigheten är fördelad på ca 3 688m2 lageryta med en takhöjd om ca 6,5-7m under balk. Lagerytan har in-och utlastning via 4 markportar.
I lagret finns även ett omklädningsrum samt ett separat kök med lunchrum. I fastigheten finns även kontor och showroom om totalt ca 1 200m2. Denna ytan har en representativ entré med storslagen trappa och stora öppna ytor i två våningsplan. Ytorna i markplan passar väl till att ha som showroom eller butik. Här går det även att göra om en del av ytan till mer lager, med lägre takhöjd.
Via den stora trappa i mitten kommer man upp till kontorsytorna. Dessa är idag helt öppna, men det går att indela i mindre kontorsrum samt mötesrum.
Båda våningsplanen är helt inglasade med fönster från golv till tak. Lokalen har även tillgång till en större inhängnad gårdsyta. Gårdsytan stäcker sig runt hela byggnaden. Viss del vid delas med grannbyggnad.
Möjligt hårdgöra ytterligare yta. På framsidan, vid kontorsentrén, finns plats för ett stort antal parkeringsplatser. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Kontakta annonsör
Carl Backman
+46 (0)708-70 21 77
carl.backman@relier.se


Kontakt

Carl Backman
Carl Backman
+46 (0)708-70 21 77

carl.backman@relier.se

Fler lokaler för kontakt
Relier - Real Estate Advisor

Läs mer om Relier - Real Estate Advisor och deras 740 lediga lokaler

www.relier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 308246

Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Solbräcke

Liknande lediga lokaler i Solbräcke