Dokument

Dokument
Dokument

Skiftesvägen 16

Industri/Lager/Övrigt, 11075 m2, Jönköping, Gränna

Stor lagerlokal på Skiftesvägen 16 i Gränna. Lokalen är uppdelad i flera plan där plan 2 (entréplan) uppgår till 4 726 kvm, plan 1 uppgår till 4 684 kvm och källarplan uppgår till ca 1 664 kvm. I byggnaden finns det en större hiss för palltransport där högsta vikt är 3 000kg eller 20 personer. Hissen går mellan samtliga plan, vilket gör att det smidigt att transportera pallar/ utrustning mellan plan. Takhöjden i byggnaden varierar där plan 2 har högst takhöjd om 3 m uk.balk medans plan 2 har ca 2,3 uk.balk.

Omgivning

Gränna är en liten stad längs med Vättern vid foten av Grännaberget. Staden är mest känd som polkagrisstaden med ett flertal kokerier längs med kullerstensgatorna. Med närhet till E4:an är Gränna ett stopp som många turister gör varje år om så bara över dagen eller för längre perioder. Från Grännahamn finns även möjlighet att ta färjan ut till Visingsö. Trotts att Gränna är en mindre stad utvecklas den ständigt. I området vid Skiftesvägen pågår ett projekt för att möjliggöra bostadsbebyggelse samt en ny väg genom södra delen av staden. Vägen ska gå genom verksamhetsområdet i södra Gränna och vidare till hamnen för att avleda den tunga trafiken från de centralaste delarna. Den nya vägen är planerad att gör över åkrarna och korsa Skiftesvägen där den lediga lokalen är placerad

Planlösning

Lokalen är uppdelad i två plan och en källardel där plan 2 (entréplan) uppgår till 4 726 kvm och plan 1 uppgår till 4 684 kvm. Stora delar av ytorna består av lager och produktionsytor samt till viss del kontor. Plan 1 har tillgång till en upphöjdlastport från baksidan och plan 2 har möjlighet att öppna en port mot Skiftesvägen i marknivå. Mellan plan 2 och källaren finns det även en större hiss för palltransport där högsta vikt är 3 000kg eller 20 personer. Källardelen uppgår till 1 664 kvm och består av viss del lager samt produktionsytor. Möjligheten finns att öppna upp en större port mot baksidan där det finns en asfalterad väg. Takhöjden i byggnaden varierar där plan 2 har högst takhöjd om 3 m uk.balk medans plan 2 har ca 2,3 uk.balk.

Service

All tänkbar service finns i centrala Jönköping.

Övrigt

Mer information finns www.quadrent.se

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se