Dokument

Dokument

Skiffervägen 8

Butik/Lager/Lager, 1646 m2, Jönköping, Jungarum

På Skiffervägen 8 finns det en stor och öppen lagerlokal om 1 646 kvm. Lokalen är genomgående ljus och används idag som lager och butikslokal men kan tillsammans med fastighetsägaren utformas utefter er verksamhet. Området runt lokalen är asfalterad med möjlighet för bilar att köra runt hela fastigheten. Till lokalen finns även två mindre garage, ett kallförråd och ett varumottagningsutrymme. Lokalens centrala placering gör det perfekt för proffshandel där det finns behov av ett lager.

Omgivning

Lokalen är omgiven av handels- och industriområde men har en central placering i Jönköping med närhet till bostadsområde.

Planlösning

Lokalen uppgår till ca 1 646 kvm varav lagerdelen upptar till ca 1 296 kvm och har tidigare varit anpassad efter en plock intensiv verksamhet. Viss del av lagerytan är används som butik och kontorsdel men är anpassningsbart utefter hyresgästens önskemål. I lokalen finns även ett entresol om 70 kvm, kallförråd om 96 kvm och ett varuintag/leveransutrymme om 144 kvm. Takhöjden i lokalen varierar mellan 3,2 och 5,1m underkant balk. I anslutning till lagret finns tillhörande kontorsyta och pentry. På fastigheten finns även två mindre garage om 38 kvm respektive 72 kvm. Möjlighet finns att vara med och anpassa lokalytan i samråd med fastighetsägaren.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns till och från området.

Service

All tänkbar service finns i området eller i Jönköping centrum.

Övrigt

Mer information hittar du på www.quadrent.se

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se