Dokument

Dokument

Lagervägen 5

Kontor/Kontor/Lager, 2800 m2, Jönköping, Stigamo

Modern lager- och kontorslokal på det växande området Stigamo, som är en del av Logpoint South Sweden. Lokalen är helt nybyggd 2021 och har ett lagerutrymme som uppgår till 1 000 kvm med god takhöjd om 12m samt ett kontor på våning 2 om 1 800 kvm. Kontoret kan till viss del anpassas utefter hyresgästens behov. Till lokalen finns det lastbryggor med värdertätade portar där den bredaste porten uppgår till 8m i bredd. I byggnaden finns det även gemensam tvätthall, verkstad och gym. Möjligheten finns att även hyra en extra lageryta med 5.5m i takhöjd.

Omgivning

Lokalen är placerad på området Stigamo, ca 10 minuter söder om Jönköping. Stigamo som är en del av Logpoint South Sweden, är ett expansivt logistikområde, precis intill E4:an, strategiskt placerat mellan Sveriges och Nordens största städer. I området finns ca 120 verksamheter på över 480 hektar med mer än 4 500 anställda personer. Området har blivit en knutpunkt för logistik och inom en radie av 40 mil når du 80 procent av Sveriges befolkning. Området växer ständigt och idag består Logpoint South Sweden av delområdena Torsvik, Momarken och Stigamo. Områdena Moliden och Granarp är under utveckling. Många internationella som nationella verksamheter har valt att etablera sig här. Du hittar bland annat, IKEA, G Logistik, Aditro Logistics, PEN, Elektrolux, Bubs godis, och Postnord m.fl.

Planlösning

Logistiklokalen är helt nybyggd 2021 och ytorna är i mycket gott skick. Lokalen uppgår till 2 800 kvm där 1 000 kvm består av lageryta med en taköjd om 12m u.k. balk och 1 800 kvm består av kontorsyta på våning 2. I kontorsdelen finns två konferensrum för 10-30 personer samt kontorslandskap. Till lagerdelen finns det lastbryggor med vädertätade portar och en inlastningsport om 8m i bredd. Möjligheten finns att hyra ytterligare del av ett lager i samma byggnad som har flera lastportar. Takhöjden i den lagerdelen uppgår till 5,5m u.k. balk. Fastighetsägaren har med framtida hyresgäst i åtanke, inte färdigställt kontorsytan så möjligheten finns att till viss del anpassa den utefter hyresgästens önskemål.

Kommunikationer

Närhet till E4:an

Service

All tänkbar service finns i centrala Jönköping.

Övrigt

För mer information besök www.quadrent.se

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se